fbpx
Intresseanmälan
Kontakta mäklare

Inredningsstylisten Daniella Witte i samarbete med Aromalund

Daniella Wittes interiördesign med mycket hemkänsla och inspiration från naturen älskas av många. När bostadsprojektet Aromalund fick upp ögonen för henne blev det en perfect match. Nu intar hon rollen som rådgivande inredare och inspiratör för bostadskoncepten som ska förgylla de 165 bostäderna i det nya kvarteret i centrala Lund.

Daniella Witte bor och verkar i Lomma. Hon är utbildad inredningsstylist och fotograf men mest känd för allmänheten är hon för den egna bloggen på Elle Decoration där hon delar med sig av sin inredningsinspiration. Även på Instagram har hon blivit en självklar inspiratör med över 85 000 följare. Hennes passion för att bygga och skapa inspirerande miljöer har funnits med sedan hon var liten och nu får hon möjlighet att omsätta denna passion i utvecklingen av Aromalund.

Hej Daniella. Hur känns det att få sätta sin prägel på ett helt bostadsprojekt?
– Jag får faktiskt nypa mig i armen då detta verkligen är ett ärofyllt uppdrag och något av ett drömprojekt. Det är fantastiskt roligt och inspirerande samtidigt som det självklart är en spännande utmaning.

Vad har du fått för bild av vad Aromalund ska bli för plats?
– Det är en central plats i Lund som idag är ganska trist och grå gammal asfaltsyta men som nu ska återuppväckas till det liv som den verkligen förtjänar. Det blir 165 bostäder utöver det vanliga, ambitionen är hög. Livskraft, smaker och syre är värdeord som jag jobbar med i utformningen av koncepten. Det ska bli en plats som får symbolisera medvetenhet, livskvalitet och hur man vill leva ett bra liv.

Vi har redan fått ta del av de första skissbilderna för bostadskoncepten. Berätta mer om tankarna och vilka känslor du vill förmedla i dem.
– De kommer skilja sig åt en del men en gemensam nämnare är stilsäkert jordnära interiörer som utstrålar en trygghetskänsla och hållbarhet. Jag har som mål att verkligen förmedla den där härligt och inte allt för tillrättalagda hemkänslan som man inte riktigt kan motstå.

Allt fler börjar upptäcka din stil. Vem tilltalas av Daniella Witte-stilen?
– Jag ser en medveten person som prioriterar ett smakfullt och trivsamt hem. Ett hem som ger positiv energi och kvalitet till livet. Hen är intresserad och tycker det är kul med trender men väger naturlig tidlöshet och den sköna livsstilen tyngre. Man tänker långsiktigt och ser det stora värdet i kvalitet.

Till sist, vilken fas är ni i projektet Aromalund och vad får vi se härnäst?
– Nu har jag arbetat mig in i projektet och satt grunden för ett fortsatt gediget arbete med inredningarna. För mig handlar det mycket om att fokusera och visualisera sig in i konceptet med hela sin själ för att uppnå det resultat jag eftersträvar. Nu arbetar jag och Fojab Arkitekter med helheten tillsammans och det känns väldigt spännande.

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

AROMALUND | Mitt fina inredningsuppdrag | Daniella Wittereply
6 februari, 2018 at 10:04

[…] Med detta är jag så exalterad till att fortsätta utvecklingen av inredningarna till Aromalund. Läs gärna mer om projektet och vårt samarbete här! […]

Leave a reply