Intresseanmälan
Kontakta mäklare

Intresseanmälan är öppen

Nu kan du anmäla ditt intresse till Aromalund, ett helt nytt bostadskvarter i centrala Lund. Här utvecklar vi 165 bostäder – alla med potential att bli något utöver det vanliga. Snart går vi in i det spännande slutskedet av vår projektering. Då kommer allt presenteras i detalj och nu får du chansen att ta del av nyheterna först av alla.

Med din intresseanmälan får du nyhetsbrevet Aromalund Exclusive minst en gång i månaden. Här presenterar vi förstahandsinfo kring allt som rör projektet. Vi ger dig nyheterna, bilderna, bostadskoncepten, exklusiva intervjuer och förstås en personlig inbjudan till säljpremiären som äger rum i augusti.

Klicka på knappen Intresseanmälan här nedan och fyll i dina uppgifter.

Välkommen till en plats där livet tillåts växa.

Share your thoughts

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.