fbpx
Intresseanmälan
Kontakta mäklare

Intresseanmälan är öppen

Nu kan du anmäla ditt intresse till Aromalund, ett helt nytt bostadskvarter i centrala Lund. Här utvecklar vi 165 bostäder – alla med potential att bli något utöver det vanliga. Snart går vi in i det spännande slutskedet av vår projektering. Då kommer allt presenteras i detalj och nu får du chansen att ta del av nyheterna först av alla.

Med din intresseanmälan får du nyhetsbrevet Aromalund Exclusive minst en gång i månaden. Här presenterar vi förstahandsinfo kring allt som rör projektet. Vi ger dig nyheterna, bilderna, bostadskoncepten, exklusiva intervjuer och förstås en personlig inbjudan till säljpremiären som äger rum i augusti.

Klicka på knappen Intresseanmälan här nedan och fyll i dina uppgifter.

Välkommen till en plats där livet tillåts växa.

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Johanna Cederströmreply
29 juli, 2019 at 01:00

Hej, en fråga: Det står i mäklarinfon att det är lgh i byggnad B som är ute till försäljning nu. Kommer det fler byggnader? I så fall, någon 5-rummare?

adminreply
12 augusti, 2019 at 09:37
– In reply to: Johanna Cederström

Hej Johanna.

Tack för din fråga. Vi utvecklar nu Kvarter B med 84 lägenheter. Efter Kvarter B inleder vi försäljningen av Kvarter A som kommer byggas norr om Kvarter B. Antalet bostäder och specifikationer kring bostäderna här ber vi om att få återkomma med, men med stor säkerhet blir det ett antal 5:or. Anmäl dig till nyhetsbrevet på aromalund.se så får du senaste nytt.

Ha en fortsatt bra dag.

Leave a reply