fbpx
Intresseanmälan
Kontakta mäklare

Hitta din drömbostad i Aromalund.
Försäljning pågår.

 

Mitt i centrala Lund växer en ny stadsdel fram. I Aromalund skapas vackert utformade hus, en stor variation av lägenheter, unika bostadskoncept, hotell och inte minst sociala torg och gröna gårdar. Välkommen till en ny plats där livet tillåts växa.

Just nu pågår försäljningen av Kvarter B med totalt 84 lägenheter. Vid intresse, hör gärna av dig till Fastighetsbyrån i Lund.

Aktuell fas Etapp 1, kvarter B

Säljstart september 2018

Antal 84 bostäder

Boendeform Bostadsrätt

Inflyttning feb/mars 2021

Adress Carl Bernlunds gata, Lund

Byggstart Hösten 2018

Byggherre Sjöson Fastighetsutveckling

Arkitekt FOJAB i Malmö

Mäklare Fastighetsbyrån Lund

I hjärtat av Aromalund är nästan varje bostad unik

Kvarter B utvecklas mellan kvarter A i norr och Nordic Choice hotell närmast Kung Oskars bro. I kvarteret skapas 84 bostäder, där nästan ingen är den andra lik. Hela 67 av de 84 lägenheterna är helt unika i sin gestaltning, 22 är i etage och många lägenheter berikas med loft.

Med unika planlösningar skapas en äkta variation

Utifrån planlösningarnas utformning har vi skapat fyra olika bostadskoncept, där vi redan har gjort alla val åt dig gällande känsla, ytskikt, material, färger och fast inredning. Du väljer bara vilken typ av koncept, planlösning och storlek som passar din smak och dina behov. Sedan hittar du din favoritlägenhet.

Läs mer om bostadskoncepten här nedan.

Familjär funktion

Letar du efter en trendig stadslägenhet i enplans eller etage? Här erbjuds en smart kombination av öppen planlösning för umgänge och skönt avskilda rum för egentid. Den väl tilltagna tamburens fina kalkstensgolv hälsar välkommen hem.

Läs mer

Stilfull samvaro

Hitta villakänslan mitt i stan. Här erbjuds stora, öppna sällskapsytor i etage eller enplans. Golven i vitpigmenterad ask förstärker känslan och den generösa köksön med bänkskiva i vit marmor blir en naturlig mötesplats.

Läs mer

Klassisk komposition

Drömmer du om en central paradvåning med rum i fil, fiskbensparkett och spegeldörrar, stora tvåluftsfönster och klassiska pardörrar? Här skapas en känsla av förra sekelskiftets ståtliga arkitektur – nu i nyproduktion.

Läs mer

Kreativt koncept

Är stadsradhus din grej? Här erbjuds allt från öppna etagelägenheter med fönsterpartier över två plan till kvadratsmarta lägenheter med eller utan loft. Balkong eller grönskande uteplats ingår.

Läs mer

Som varje ambitiös fastighetsutvecklare har vi en vision om att skapa nya platser där människor får chans att växa, blomma ut och nå sin fulla potential. Aromalund har alla möjligheter att bli just en sådan plats.

 

SJÖSON AB, BYGGHERRE FÖR AROMALUND

Lägenhetsväljaren

I lägenhetsväljaren ser du kvarteret i tre olika vyer. Klicka på vy 1, 2 eller 3 för att ändra vy. Klicka på valfri lägenhet på respektive byggnad så får du upp mer information och länk till planlösning. Du kan också filtrera för att begränsa antalet bostadskoncept eller endast se lediga lägenheter. Lägenheternas status markeras med olika färger. Alla gröna lägenheter är till salu.

Kom närmare livet

Aromalund utgår från hur du vill leva. Här sätter vi människan i centrum och det har förstås dubbel innebörd. Med stadsdelens centrala läge i direkt närhet till stadens utbud och pendlingsmöjligheter, kan vi erbjuda en hållbar balans mellan fritid, arbete, studier och resor. Livet här blir en bas, snarare än en kort landningsplats mellan arbete och sömn. Här kan du läsa mer om närheten, kvarteret, utelivet och allt annat i och omkring Aromalund.

Bo här

Galleri

Projektstatus

Dokument att ladda ner

 

PROJEKTBOK

FINANSIERING

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.