fbpx
Intresseanmälan
Kontakta mäklare

FAMILJÄR FUNKTION

Ett liv i balans

Stig in i kvarterets familjära bostadskoncept. Här formas ett liv där det funktionella och praktiska möter det moderna och välkomnande. Det är nytta och nöje i ordnad samexistens.

Trapphusets jordnära toner ger ett varmt mottagande och du leds naturligt in i lägenhetens stora, ljusa tambur där ingen behöver trängas. Det ljusa stengolvet är förlåtande och tar hand om allt som inte ska hamna på vardagsrummets vackra, mattlackade ekparkett. Planlösningarna är tydliga, rummen rejäla och alla lägenheter har balkong eller uteplats. Sovrummen är behagligt avskilda från de mer sociala ytorna. Här är klädkammaren pricken över i, som en plats där vardagslivet lugnt kan inledas och avslutas varje dag.

I husen erbjuds tvåor mellan 43 och 55 m², treor mellan 76 och 84 m² samt fyror i etage på mellan 115 och 145 m². De större lägenheterna i etage ligger högst upp i huset och med övervåningens snedtak skapas ett luftigt och rymligt utrymme.

Här lever du med närhet till en vardag där livspusslet går ihop och nuet fungerar utan större friktion. Släkt och vänner kan komma och gå och lugna stunder kan varvas med livliga tillställningar. Familjelivet mår bra här och små som stora får växa tryggt och i egen takt.

Attribut

Rejäl hall med stort fönster | Tåliga material
Vardagsrum och kök med öppet samband
Separat sovrumsavdelning | Taklägenheter i etage

 

För vem?

För dig som längtar efter en bekvämare
vardag i en lika modern som funktionell bostad.
I ditt liv är umgänge lika viktigt som att familjelivet mår bra. Balans och harmoni.

 

Antal lägenheter

24

 

Hus

B1 & B3

 

Lägenhetsfördelning

2 rok  43 – 55 m²  10 st
3 rok  76 – 84 m²   10 st
4 rok i etage  115 – 145 m²  4 st

ARKITEKTENS KOMMENTARER

 

Funktionell
planlösning med fokus
på vardagslivet.
Jordnära och varm
atmosfär med
slitstarka material.

Originalutförande eller tillvalspaket?

Inredningskonceptet för Familjär funktion är utvecklat med en tydlig idé från arkitekten om en funktionell och tidsenlig bostad för den moderna citymänniskan. Inredningspaketet Arkitektens originalutförande är framtaget för att rama in den känslan med materialval och ytskikt av hög kvalitet och smart funktion. Originalutförande kostar inget extra och kan ses som standard. Utöver originalutförande erbjuder vi Arkitektens tillvalspaket som även det är noga utvalt av våra arkitekter, med trendtypiska material och genomtänkta detaljer. Väljer du detta paket tillkommer kostnader enligt offert. Vill du välja helt fritt bland alternativen går det också bra. Då skräddarsyr du den familjära funktionalismen precis som du vill ha den. Här nedan kan du läsa mer om dina valmöjligheter samt ladda ner broschyren.

Arkitektens
originalutförande

Väljer du Arkitektens originalutförande får du bland annat trestavsparkett i ek från Kährs i vardagsrum, sovrum och kök, hallklinker i granitkeramik i kulören stonelike Greige, vita luckor i förvaring och kök och vit laminatbänkskiva med kantlist i ek. Köksluckornas bruna läderknopp sätter pricken över i. Väljer du Arkitektens originalutförande tillkommer inga kostnader.

Arkitektens
tillvalspaket

Väljer du Arkitektens tillvalspaket får du enstavsparkett i ek från Kährs i vardagsrum, sovrum och kök, hallklinker i kalksten, betonggrå luckor i förvaring och kök och köksbänkskiva i ek. Köksluckorna pryds här med rostfritt handtag med brun läderdetalj. Väljer du Arkitektens tillvalspaket ges pris vid förfrågan.

Skräddarsytt ­
enligt din smak

Det här valet är det mest flexibla för dig som vill inreda helt efter eget tycke och smak. Här plockar du inredning fritt från arkitektens alternativ och kan i några fall även välja ett tredje val som är speciellt framtaget av våra inredare. Vid egna inredningsval ges pris vid förfrågan.

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.