Intresseanmälan
Kontakta mäklare

FAMILJÄR FUNKTION

Ett liv i balans

Stig in i kvarterets familjära bostadskoncept. Här formas ett liv där det funktionella och praktiska möter det moderna och välkomnande. Det är nytta och nöje i ordnad samexistens.

Trapphusets jordnära toner ger ett varmt mottagande och du leds naturligt in i lägenhetens stora, ljusa tambur där ingen behöver trängas. Det ljusa stengolvet är förlåtande och tar hand om allt som inte ska hamna på vardagsrummets vackra, mattlackade ekparkett. Planlösningarna är tydliga, rummen rejäla och alla lägenheter har balkong eller uteplats. Sovrummen är behagligt avskilda från de mer sociala ytorna. Här är klädkammaren pricken över i, som en plats där vardagslivet lugnt kan inledas och avslutas varje dag.

I husen erbjuds tvåor mellan 43 och 55 m², treor mellan 76 och 84 m² samt fyror i etage på mellan 115 och 145 m². De större lägenheterna i etage ligger högst upp i huset och med övervåningens snedtak skapas ett luftigt och rymligt utrymme.

Här lever du med närhet till en vardag där livspusslet går ihop och nuet fungerar utan större friktion. Släkt och vänner kan komma och gå och lugna stunder kan varvas med livliga tillställningar. Familjelivet mår bra här och små som stora får växa tryggt och i egen takt.

Attribut

Rejäl hall med stort fönster | Tåliga material
Vardagsrum och kök med öppet samband
Separat sovrumsavdelning | Taklägenheter i etage

 

För vem?

För dig som längtar efter en bekvämare
vardag i en lika modern som funktionell bostad.
I ditt liv är umgänge lika viktigt som att familjelivet mår bra. Balans och harmoni.

 

Antal lägenheter

24

 

Hus

B1 & B3

 

Lägenhetsfördelning

2 rok  43 – 55 m²  10 st
3 rok  76 – 84 m²   10 st
4 rok i etage  115 – 145 m²  4 st

ARKITEKTENS KOMMENTARER

 

Funktionell
planlösning med fokus
på vardagslivet.
Jordnära och varm
atmosfär med
slitstarka material.

Originalutförande eller tillvalspaket?

Gemensamt för samtliga bostadskoncept är att de gestaltas och inreds för att möta konceptets särskiljande attribut. Varje lägenhet har ett originalutförande av hög kvalitet som tillmötesgår den förväntade upplevelse som konceptet är tänkt att ge. För den som ytterligare vill förstärka känslan erbjuds ett tillvalspaket. Tillvalspaketet kan beskrivas som originalutförandet med det lilla extra. Här handlar det om att stärka den visuella och materiella upplevelse. Exempel på skillnader kan vara alternativa golv, bänkskivor och köksluckor, integrerade maskiner och vitvaror, integrerad belysning och alternativt kakel. Här nedan kan du se fullständig konceptbeskrivning i originalutförande och med tillval.

Orginalutförande

Särskiljande egenskaper i Familjär funktion är bland annat en stor klädkammare, en ljus och rymlig hall, privat sovrumsavdelning, öppet samband mellan kök och vardagsrum och balkong i soligt söderläge. Här får du också 3-stavs ekparkett, granitkeramikgolv i bad och hall, laminatbänkskiva, induktionshäll, släta köksluckor i vitt samt fönsterbänkar i kalksten.

Tillvalspaket

I tilläggspaketet till Familjär funktion ingår bland annat 1-stavs ekgolv, granitkeramik på golv och vägg i badrum, takdusch i badrum, inbyggd tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i massiv ek, släta köksluckor i grått, integrerade maskiner; kyl, frys, diskmaskin och varmluftsugn, fönsterbänkar i kalksten, kalksten på golv i hall samt förhöjd invändig ljudstandard.

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.