Intresseanmälan
Kontakta mäklare

KLASSISK KOMPOSITION

Drömmen om den klassiska våningen

I kvarterets klassiska bostadskoncept möter du arkitektens idé redan i foajén, vars utformning snabbt för tankarna till förra sekelskiftets ståtliga byggnadskonst. Här välkomnas du av den gästvänliga trappan som leds runt en mittplacerad hiss – precis som det var förr. Vi vågar påstå att den här typen av trapphus inte byggs längre och det gör förstås den här karaktären extra speciell.

Utöver kvarterets mest praktfulla bostäder i form av de två takvåningarna på 209 m² i etage erbjuds tvårummare på 47 m² samt större fyror på upp till 157 m².

Utmärkande i nästan alla lägenheter här är rum i fil, stora tvåluftsfönster där dagsljuset får flöda fritt och klassiska pardörrar som ger ett storstilat intryck. Känslan av paradvåning är påtaglig, mycket tack vare en tydlig avgränsning mellan köket, de generösa umgängesytorna och lägenheternas mer privata utrymmen. Här trivs du som vill ha rum för både en bekväm vardag och ett rikt umgänge. Vännerna får plats, familjen får spelrum och vill du dra dig tillbaka för en stunds tystnad finns rum nära tillhands för ostörd reflektion. Livet får växa stressfritt och tryggt i en bostad där trivsel, umgänge, livskvalitet och lugn sammanfattar karaktären.

Attribut

Rum i fil | Känsla av paradvåning | Tvåluftsfönster | Spegeldörrar
| Glasdörrar med spröjs i tillval | Profilerade socklar | Balkonger mot gård

 

För vem?

För dig som längtar efter det goda livet, stor rymd och en tydlig
gräns mellan umgängesytor och mer privata utrymmen.

 

Antal lägenheter

19

 

Hus

B4

 

Lägenhetsfördelning

2 rok  47 m2  7 st
4 rok  107–157 m2  10 st
6 rok i etage  209 m2  2 st

ARKITEKTENS KOMMENTARER

 

En nutida
tolkning av paradvåningen.
Generösa rum i fil,
som möjliggör
varierad möblering.

Orginalutförande eller tillvalspaket?

Gemensamt för samtliga bostadskoncept är att de gestaltas och inreds för att möta konceptets särskiljande attribut. Varje lägenhet har ett originalutförande av hög kvalitet som tillmötesgår den förväntade upplevelse som konceptet är tänkt att ge. För den som ytterligare vill förstärka känslan erbjuds ett tillvalspaket. Tillvalspaketet kan beskrivas som originalutförandet med det lilla extra. Här handlar det om att stärka den visuella och materiella upplevelse. Exempel på skillnader kan vara alternativa golv, bänkskivor och köksluckor, integrerade maskiner och vitvaror, integrerad belysning och alternativt kakel. Här nedan kan du se fullständig konceptbeskrivning i originalutförande och med tillval.

Orginalutförande

Särskiljande egenskaper i Klassisk komposition är bland annat rum i fil, stort separat kök, privat sovrumsavdelning, möjligt matsalsrum, rundgång, möjlighet till dubbelsäng i alla sovrum. Här får du också mönstrat trägolv, granitkeramikgolv i bad och hall, laminatbänkskiva i kök, induktionshäll, vita köksluckor samt fönsterbänkar i kalksten.

Tillvalspaket

I tilläggspaket för Klassisk komposition ingår bland annat fiskbensmönstrat trägolv, granitkeramik på golv och vägg i badrum, takdusch i badrum, inbyggd tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i svart granit, köksluckor i grått, integrerade maskiner; kyl, frys, diskmaskin och varmluftsugn, fönsterbänkar i kalksten, kalksten på golv i hall samt förhöjd invändig ljudstandard.

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.