fbpx
Intresseanmälan
Kontakta mäklare

KREATIVT KONCEPT

Längtan efter stadsnära gemenskap

Välkommen till ett av Aromalunds mest utmärkande bostadskoncept. Här har kreativiteten fått flöda fritt och det har lett fram till lägenheter med en alldeles speciell framtoning. Här finns ett nytänk och en spänning som samspelar väl med ett modernt boende.

Ett kollektivt förhållningssätt är husets röda tråd. Loftgångar skapar en radhuskänsla där närheten till grannar skapar en social trygghet. Du som väljer en lägenhet på bottenplan får en vacker, privat uteplats för småskalig odling eller rofyllda stunder i solstolen. Den stora foajén som utgör husets entré förstärker den kollektivistiska idén genom att ge huset ett gemensamt utrymme där de boende kan låta trenden kring delningsekonomi växa.

Lägenheterna är yteffektiva, lekfullt gestaltade och nästan hälften har två plan eller sovloft. Flertalet av etage-lägenheterna har dubbel takhöjd, öppet mellan planen och ett fantastiskt ljusinsläpp genom de höga fönstren. Några av lägenheterna har berikats med det flexibla rummet. Här får du ett utrymme och ett personligt rum, som kan inredas utefter dina intressen. Kanske blir det en bastu, ett tv-spelsrum eller en liten fotostudio – du bestämmer.

Här lever barnfamiljer, par och singlar sida vid sida med studenter, pensionärer och företagsledare. Barriärer bryts, invanda mönster tar ny form. Det är enkelt att mötas. Precis som det ska vara.

Attribut

Kompakta stadsradhus | Granitkeramik på alla golv
Flera lägenheter i etage eller med loft | Fönsterpartier över två plan | Det flexibla rummet

 

För vem?

För dig som drömmer om det okonventionella och oväntade.
Du lockas av en alternativ livsstil med mer tid, nya intryck och ökad livskvalitet.

 

Antal lägenheter

31

 

Hus

B5

 

Lägenhetsfördelning

1 rok  28 m2  3 st
1 rok m loft  43 m2  1 st
2 rok  48–63 m2  14 st
2 rok m loft  68 m2  4 st
3 rok etage  91 m2  6 st
3 rok etage m loft  107 m2  2 st
4 rok etage  128 m2  1 st

ARKITEKTENS KOMMENTARER

 

Stadsradhus som kan
fungera för olika livssituationer.
Innovativa arkitektoniska
lösningar skapar en anda av
tolerans och lekfullhet.

Originalutförande eller tillvalspaket?

Inredningskonceptet för Kreativt koncept är utvecklat med en tydlig idé från arkitekten där invanda konventioner ställs på ända. Här följs ingen röd tråd. Istället är inredningen utmanande, provokativ men också befriande. Inredningspaketet Arkitektens originalutförande är därför framtaget för att förstärka känslan i denna urbana, kreativa citylya. Originalutförande kostar inget extra och kan ses som standard. Utöver originalutförande erbjuder vi Arkitektens tillvalspaket som även det tillmötesgår konceptets grundtanke men ur en helt annan synvinkel. Väljer du detta paket tillkommer kostnader enligt offert. Vill du välja helt fritt bland alternativen går det också bra. Då skräddarsyr du din inredning precis så kreativt som du vill ha den. Här nedan kan du läsa mer om dina valmöjligheter samt ladda ner broschyren.

Arkitektens
originalutförande

Väljer du Arkitektens originalutförande får du bland annat klinker i granitkeramik på hela entréplan, textilmatta på hela övre plan, vita luckor i förvaring och kök och vit laminatbänkskiva med rak, vit kantlist. Köksluckorna öppnas med en osynlig, stilren pushfunktion. Väljer du Arkitektens originalutförande tillkommer inga kostnader.

Arkitektens
tillvalspaket

Väljer du Arkitektens tillvalspaket får du industriparkett från Kasthall på både entréplan och övre plan, ekluckor i förvaring och kök samt en rostfri heltäckande bänkskiva med infälld diskho och spishäll. Köksluckorna öppnas med grepplist i ek. Väljer du Arkitektens tillvalspaket ges pris vid förfrågan.

Skräddarsytt
enligt din smak

Det här valet är det mest flexibla för dig som vill inreda helt efter eget tycke och smak. Här plockar du inredning fritt från arkitektens alternativ och kan i några fall även välja ett tredje val som är speciellt framtaget av våra inredare. Vid egna inredningsval ges pris vid förfrågan.

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.