Intresseanmälan
Kontakta mäklare

KREATIVT KONCEPT

Längtan efter stadsnära gemenskap

Välkommen till ett av Aromalunds mest utmärkande bostadskoncept. Här har kreativiteten fått flöda fritt och det har lett fram till lägenheter med en alldeles speciell framtoning. Här finns ett nytänk och en spänning som samspelar väl med ett modernt boende.

Ett kollektivt förhållningssätt är husets röda tråd. Loftgångar skapar en radhuskänsla där närheten till grannar skapar en social trygghet. Du som väljer en lägenhet på bottenplan får en vacker, privat uteplats för småskalig odling eller rofyllda stunder i solstolen. Den stora foajén som utgör husets entré förstärker den kollektivistiska idén genom att ge huset ett gemensamt utrymme där de boende kan låta trenden kring delningsekonomi växa.

Lägenheterna är yteffektiva, lekfullt gestaltade och nästan hälften har två plan eller sovloft. Flertalet av etage-lägenheterna har dubbel takhöjd, öppet mellan planen och ett fantastiskt ljusinsläpp genom de höga fönstren. Några av lägenheterna har berikats med det flexibla rummet. Här får du ett utrymme och ett personligt rum, som kan inredas utefter dina intressen. Kanske blir det en bastu, ett tv-spelsrum eller en liten fotostudio – du bestämmer.

Här lever barnfamiljer, par och singlar sida vid sida med studenter, pensionärer och företagsledare. Barriärer bryts, invanda mönster tar ny form. Det är enkelt att mötas. Precis som det ska vara.

Attribut

Kompakta stadsradhus | Granitkeramik på alla golv
Flera lägenheter i etage eller med loft | Fönsterpartier över två plan | Det flexibla rummet

 

För vem?

För dig som drömmer om det okonventionella och oväntade.
Du lockas av en alternativ livsstil med mer tid, nya intryck och ökad livskvalitet.

 

Antal lägenheter

31

 

Hus

B5

 

Lägenhetsfördelning

1 rok  28 m2  3 st
1 rok m loft  43 m2  1 st
2 rok  48–63 m2  14 st
2 rok m loft  68 m2  4 st
3 rok etage  91 m2  6 st
3 rok etage m loft  107 m2  2 st
4 rok etage  128 m2  1 st

ARKITEKTENS KOMMENTARER

 

Stadsradhus som kan
fungera för olika livssituationer.
Innovativa arkitektoniska
lösningar skapar en anda av
tolerans och lekfullhet.

Originalutförande eller tillvalspaket?

Gemensamt för samtliga bostadskoncept är att de gestaltas och inreds för att möta konceptets särskiljande attribut. Varje lägenhet har ett originalutförande av hög kvalitet som tillmötesgår den förväntade upplevelse som konceptet är tänkt att ge. För den som ytterligare vill förstärka känslan erbjuds ett tillvalspaket. Tillvalspaketet kan beskrivas som originalutförandet med det lilla extra. Här handlar det om att stärka den visuella och materiella upplevelse. Exempel på skillnader kan vara alternativa golv, bänkskivor och köksluckor, integrerade maskiner och vitvaror, integrerad belysning och alternativt kakel. Här nedan kan du se fullständig konceptbeskrivning i originalutförande och med tillval.

Orginalutförande

Särskiljande egenskaper i Kreativt koncept är bland annat radhuskänslan, stengolv på entréplan och textilmatta på övre plan i etagelägenheterna, öppet i två plan, flexibelt extrarum, samt uteplats åt två håll. Här får du också laminatbänkskiva i kök, induktionshäll, vita, släta luckor samt fönsterbänkar i marmor.

Tillvalspaket

I tilläggspaket för Kreativt koncept ingår bland annat granitkeramik på entréplan samt vägg i badrum, textilmatta på övre plan samt sovrum, takdusch i badrum, inbyggd tvättmaskin och torktumlare, rostfri heltäckande bänkskiva i kök, köksluckor i ek, integrerade maskiner; kyl, frys, diskmaskin och varmluftsugn samt fönsterbänkar i marmor.

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.