fbpx
Intresseanmälan
Kontakta mäklare

I hjärtat av Aromalund är nästan varje bostad unik

Kvarter B utvecklas mellan det norra kvarteret och Nordic Choice hotell närmast Kung Oskars bro. I kvarteret skapas 84 bostäder, där nästan ingen är den andra lik. Hela 67 av de 84 lägenheterna är helt unika i sin gestaltning, 22 är i etage och många lägenheter berikas med loft.

Med unika planlösningar skapas en äkta variation

Utifrån planlösningarnas utformning har vi skapat fyra olika bostadskoncept, där vi redan har gjort alla val åt dig gällande känsla, ytskikt, material, färger och fast inredning. Du väljer vilken typ av koncept, planlösning och storlek som passar din smak och dina behov.

Skrolla ner till lägenhetsväljaren och hitta din favoritlägenhet.

Upptäck din drömbostad

I lägenhetsväljaren ser du kvarteret i tre olika vyer. Klicka på vy 1, 2 eller 3 för att ändra vy. Klicka på valfri lägenhet på respektive byggnad så får du upp mer information och länk till planlösning. Du kan också filtrera för att begränsa antalet bostadskoncept eller endast se lediga lägenheter. Lägenheternas status markeras med olika färger. Alla gröna lägenheter är till salu.

Här har utelivet en central plats

Alla 84 lägenheter i kvarteret (förutom en mindre etta) har privat uteplats eller balkong. Uteplatserna på markplan rymmer allt från sittgrupp till matbord. Balkongernas storlek varierar från 4 m2 i de mindre lägenheterna, upp till 12 m2 i de största. Några av etagelägenheterna har både uteplats på markplan och balkong på övervåningen och vissa av lägenheterna har förärats med två balkonger i olika väderstreck.

Gästfrihet i ett litet hus

På bostadsgården återfinns en komplementbyggnad som vi har valt att göra till gästlägenhet, innehållande sovrum, pentry och sällskapsrum. Tanken är att lägenheten nyttjas av tillfälliga besökare men det går förstås även bra att hålla tillställningar i byggnaden. Bostadsrättsföreningen ansvarar för lägenheten och tar hand om bokningar och allmän skötsel.

Generösa utrymmen – för prylar, cyklar och lite till

I de flesta lägenheter finns väl tilltagna garderober eller klädkammare och i källarplanet har varje lägenhet ett generöst lägenhetsförråd. I källaren återfinns också ca 200 cykelparkeringar. Dessutom finns det ca 40 cykelplatser längs Carl Bernlunds gata, för både boende och besökare. Men bilen är förstås inte glömd. Bilparkeringarna uppgår till totalt 57 platser och återfinns i garaget under bostadsgården. Besöksparkering finns längs med muren som tar form mot järnvägen.

Galleri

Dokument att ladda ner

 

PROJEKTBOK

FINANSIERING

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.