fbpx
Intresseanmälan
Kontakta mäklare

STILFULL SAMVARO

Tillsammans på öppna ytor

I Aromalunds mest stilrena bostadskoncept möter du öppna sällskapsytor, raka linjer och ljusa, svala färger i stilsäkert samspel.

Mot den eleganta fasaden skapar den spännande fönstersättningen och de vackra balkongerna en särpräglad spänstighet. Fönster på olika höjd ger ljusinsläpp i olika nivåer och en behaglig atmosfär i hela lägenheten. Här erbjuds stora tvåor på 58 m², tilltagna treor på 89 m² samt fyror från välplanerade 100 m² upp till frikostiga 155 m². I de större lägenheternas öppna sällskapsytor står vardagsrum och kök i harmonisk samklang. Rummet präglas av den generösa köksön (i vissa lägenheter fyra meter lång) som skapar utrymme för social samvaro. Detta är bostadens medelpunkt, för inspirerande matlagning, samtal på tu man hand eller långa kvällar i glada vänners närvaro.

Övriga rum i lägenheterna är smakfullt utformade och genomtänkta. Sovrummens inbyggda garderober ger en vacker plats för kläder till vardag och fest och vissa lägenheter har även en walk-in-closet som ger bostaden det lilla extra.

Här handlar livet om njutning och kvalitet. Det är sparsmakat stiligt men också socialt. Du kryddar med dansk design, modern konst och väl utvalda inredningsdetaljer som tar för sig. Allt är noga övervägt och på rätt plats. Välkommen hem.

Attribut

Stora sammanhängande sällskapsytor
Generös köksö | Varierad fönstersättning
Golv i vitpigmenterad ask
Vit marmorbänkskiva i tillval

 

För vem?

För dig som är kvalitetsmedveten och
inte kompromissar med din inredningsstil.
Njutning och livskvalitet är dina ledstjärnor.

 

Antal lägenheter

10

 

Hus

B3

 

Lägenhetsfördelning

2 rok  58 m2  2 st
3 rok etage  89 m2  2 st
4 rok  100-138 m2  4 st
4 rok etage  152-155 m2  2 st

ARKITEKTENS KOMMENTARER

 

Stora ytor med
reducerade detaljer.
Distinkt placerade
byggnadselement för
att skapa behagliga
rumsligheter.

Originalutförande eller tillvalspaket?

Inredningskonceptet för Stilfull samvaro är vackert gestaltat med en tydlig idé från arkitekten. Genomgående följs den röda tråden, från planlösning till inredningsdetaljer för att möta drömmen om ett sobert och stilrent hem. Med inredningspaketet Arkitektens originalutförande får du därför handplockade materialval och ytskikt av bästa kvalitet. Originalutförande kostar inget extra och kan ses som standard. Utöver originalutförande erbjuder vi Arkitektens tillvalspaket som även det är noga framtaget av våra arkitekter, med vackra material och genomtänkta detaljer. Väljer du detta paket tillkommer kostnader enligt offert. Vill du välja helt fritt bland alternativen går det också bra. Då skräddarsyr du ditt det stilfulla konceptet precis som du vill ha det. Här nedan kan du läsa mer om dina valmöjligheter samt ladda ner broschyren.

Arkitektens
originalutförande

Väljer du Arkitektens originalutförande får du bland annat trestavsparkett i ask från Kährs i vardagsrum, sovrum och kök, hallklinker i granitkeramik i kulören Bera&Beren White, vita luckor i förvaring och kök och vit laminatbänkskiva med rak, vit kantlist. Köksluckorna öppnas med en osynlig, stilren pushfunktion. Väljer du Arkitektens originalutförande tillkommer inga kostnader.

Arkitektens
tillvalspaket

Väljer du Arkitektens tillvalspaket får du enstavsparkett i ask från Kährs i vardagsrum, sovrum och kök, hallklinker i marmor, vita luckor i förvaring och kök och bänkskiva i sober ljusgrå marmor. Köksluckorna öppnas med en grepplist i ask. Väljer du Arkitektens tillvalspaket ges pris vid förfrågan.

Skräddarsytt
enligt din smak

Det här valet är det mest flexibla för dig som vill inreda helt efter eget tycke och smak. Här plockar du inredning fritt från arkitektens alternativ och kan i några fall även välja ett tredje val som är speciellt framtaget av våra inredare. Vid egna inredningsval ges pris vid förfrågan.

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.