Intresseanmälan
Kontakta mäklare

STILFULL SAMVARO

Tillsammans på öppna ytor

I Aromalunds mest stilrena bostadskoncept möter du öppna sällskapsytor, raka linjer och ljusa, svala färger i stilsäkert samspel.

Mot den eleganta fasaden skapar den spännande fönstersättningen och de vackra balkongerna en särpräglad spänstighet. Fönster på olika höjd ger ljusinsläpp i olika nivåer och en behaglig atmosfär i hela lägenheten. Här erbjuds stora tvåor på 58 m², tilltagna treor på 89 m² samt fyror från välplanerade 100 m² upp till frikostiga 155 m². I de större lägenheternas öppna sällskapsytor står vardagsrum och kök i harmonisk samklang. Rummet präglas av den generösa köksön (i vissa lägenheter fyra meter lång) som skapar utrymme för social samvaro. Detta är bostadens medelpunkt, för inspirerande matlagning, samtal på tu man hand eller långa kvällar i glada vänners närvaro.

Övriga rum i lägenheterna är smakfullt utformade och genomtänkta. Sovrummens inbyggda garderober ger en vacker plats för kläder till vardag och fest och vissa lägenheter har även en walk-in-closet som ger bostaden det lilla extra.

Här handlar livet om njutning och kvalitet. Det är sparsmakat stiligt men också socialt. Du kryddar med dansk design, modern konst och väl utvalda inredningsdetaljer som tar för sig. Allt är noga övervägt och på rätt plats. Välkommen hem.

Attribut

Stora sammanhängande sällskapsytor
Generös köksö | Varierad fönstersättning
Golv i vitpigmenterad ask
Vit marmorbänkskiva i tillval

 

För vem?

För dig som är kvalitetsmedveten och
inte kompromissar med din inredningsstil.
Njutning och livskvalitet är dina ledstjärnor.

 

Antal lägenheter

10

 

Hus

B3

 

Lägenhetsfördelning

2 rok  58 m2  2 st
3 rok etage  89 m2  2 st
4 rok  100-138 m2  4 st
4 rok etage  152-155 m2  2 st

ARKITEKTENS KOMMENTARER

 

Stora ytor med
reducerade detaljer.
Distinkt placerade
byggnadselement för
att skapa behagliga
rumsligheter.

Originalutförande eller tillvalspaket?

Gemensamt för samtliga bostadskoncept är att de gestaltas och inreds för att möta konceptets särskiljande attribut. Varje lägenhet har ett originalutförande av hög kvalitet som tillmötesgår den förväntade upplevelse som konceptet är tänkt att ge. För den som ytterligare vill förstärka känslan erbjuds ett tillvalspaket. Tillvalspaketet kan beskrivas som originalutförandet med det lilla extra. Här handlar det om att stärka den visuella och materiella upplevelse. Exempel på skillnader kan vara alternativa golv, bänkskivor och köksluckor, integrerade maskiner och vitvaror, integrerad belysning och alternativt kakel. Här nedan kan du se fullständig konceptbeskrivning i originalutförande och med tillval.

Orginalutförande

Särskiljande egenskaper i Stilfull samvaro är bland annat generösa sällskapsytor, stor köksö med plats för umgänge, privat WC och dusch vid sovrumsavdelningen, rundgång och möjlighet till dubbelsäng i alla sovrum. Här får du också 3-stavs trägolv i ask, granitkeramikgolv i bad och hall, laminatbänkskiva i kök, induktionshäll, släta köksluckor i sobert vitt samt fönsterbänkar i marmor.

Tillvalspaket

I tilläggspaket för Stilfull samvaro ingår bland annat 1-stavs trägolv i ask, granitkeramik på golv och vägg i badrum, takdusch i badrum, inbyggd tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i marmor, släta köksluckor i vitt och ask, integrerade maskiner; kyl, frys, diskmaskin och varmluftsugn, fönsterbänkar i marmor, marmorgolv i hall, samt förhöjd invändig ljudstandard.

Vill du bo i ett centralt kvarter utöver det vanliga?

Fyll i dina uppgifter så hjälper våra mäklare dig att hitta drömlägenheten.

Jag godkänner att mina personuppgifter sparas.

Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen samt att en mäklare kan komma att kontakta dig.